De aanschaf van een aanhangwagen

Wanneer u een professionele aanhanger wilt aanschaffen, dan kunt u een Hulco aanhanger kopen of een van Konag. Zowel de Hulco aanhanger als die van Konag zijn van een topkwaliteit waarbij de betrouwbaarheid voorop staat. Hulco ontwikkelt vooral aanhangers voor de professionele markt. Hulco weet als geen ander wat de gebruiker van de aanhanger wenst. Daarom zijn de Hulco aanhangers zoals de multitransporters, machinetransporters en plateauwagens veilig, uitzonderlijk sterk, gebruiksvriendelijk en voorzien van een grote standaarduitrusting. Er kunnen gemakkelijk op een Hulco aanhanger accessoires worden gemonteerd. Hulco heeft tijdens het ontwikkelen rekening gehouden met het bevestigen van bepaalde accessoires. Daarom zijn er bij de ontwikkeling gaten voorgeboord die voor de accessoires gebruikt kunnen worden. Een plateauwagen is gemakkelijk om te vormen naar een dichte aanhanger. Met een voorrek, lier, wielstops, rijplaten en een koppeling verhoger kunt u uw plateauwagen gemakkelijk uitbreiden. Ook kunnen er eenvoudig steunpoten gemonteerd worden. Voor een Hulco aanhangwagen kunt u terecht bij een Hulco-dealer die over heel Europa te vinden zijn.

Aanhangwagen van Konag

U kunt voor een goede aanhanger ook terecht bij Konag. Ze hebben een uitgebreid assortiment aanhangwagens. U kunt, voordat u hem koopt, aangeven wat u eventueel toegevoegd wilt hebben. Wanneer ze dat voor de levering weten, zal daar bij de opbouw rekening mee worden gehouden. De klant is koning en ze zullen er alles aan doen om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Omdat Konag zelf de aanhangwagens produceert, zijn ze in staat speciale aanpassingen aan te brengen.

De diversiteit in de modellen van Konag

U heeft bijzonder veel keus als u een aanhanger van Konag wilt kopen. U kunt er terecht voor casco verkoopwagens, presentatiewagens tot compleet ingerichte modellen. De plateauwagens hebben een lengte van 2,5 tot 6 meter met een maximale breedte van 2,55 meter. Praktisch alle soorten aanhangwagens zijn uit voorraad leverbaar. Omdat het vaak moeilijk is om een geschikte aanhangwagen te kopen, staan ze ten alle tijden voor u klaar om u een goed advies te geven. U kunt er ook een enkelasser of een tandemasser aanschaffen. Het maakt niet uit wat u er koopt. U weet zeker dat u een professionele aanhanger koopt die sterk en veilig is en die u voor uw diensten kunt gebruiken.

Plaats een reactie