Uw auto wrappen, of toch lakken?

Het wrappen van uw tesla is niet zo’n slecht idee. Er kan namelijk weinig misgaan vergeleken met het lakken. Mocht u toch de fout ingaan, is het repareren een stuk goedkoper dan bij een fout bij het lakken. Dat is ook één van de redenen waarom wrappen een goed alternatief is voor lakken. Er is veel mogelijk met betrekking tot sportieve designs en reclame-uitingen. Misschien vraagt u zich af of het moeilijk is om een tesla te wrappen. Met een correcte voorbereiding kunt u zelfstandig een folie aanbrengen op uw tesla.

Welke auto’s zijn geschikt om te wrappen?

Vrijwel alle auto’s zijn geschikt voor een nieuw design van de carrosserie. Er wordt nog wel eens gedacht dat alleen sportwagen van een hogere prijsklasse geschikt zijn om te wrappen. Dat hoeft dus niet het geval te zijn. Iedere liefhebber van auto’s kan zijn auto laten wrappen. Dat geld ook voor bestuurders van een Tesla auto. Een Tesla wrappen wordt steeds meer gedaan. Dat heeft vooral te maken met het feit dat alle tesla’s op elkaar lijken. Deze worden namelijk geleverd in een aantal standaard kleuren. Veel tesla eigenaren merken dat hun auto niet te onderscheiden is van elkaar. Door de tesla te wrappen creëert u een unieke uiterlijk voor uw voertuig. Welke kleur u ook in gedachten heeft, het is mogelijk om toe te passen.

Kan ik het ook laten doen door een professional?

Het wrappen van uw voertuig kunt u zelf doen, mits u weet wat u doet. Een foutje is zo gemaakt. Bent u technisch aangelegd en handig met dergelijke werkzaamheden, dan kunt u het doen met de juiste kennis. Zo niet, is het verstandig om toch een professional in te schakelen. Het werk moet namelijk met precisie worden uitgevoerd. Vooral bij het wrappen van de complete voertuig is het aan te raden om erg nauwkeurig te werk gaan, het liefst met een tweede persoon er bij. Bij Presto Dimensions kunt u terecht om het professioneel aan te pakken.

Voordat u begint met wrappen

Voordat u begint met het wrappen is het belangrijk dat de ondergrond vrij van stof en vuil is. Mochten er al oudere scheuren en lakschade zitten op de auto, moeten deze eerst glad worden gemaakt. Zo ontstaat er een effen oppervlak en voorkomt u dat er vouwen gevormd worden.

Plaats een reactie